Ofertes Especials del B-Hotel Barcelona

  • English
  • Català
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Español

reserves online

Preu mínim garantitzat

Web Oficial

Ofertes Especials

ESTIU 2014

ESTIU 2014

Reserveu les vostres vacances d'estiu a Barcelona a la nostra web oficial i obtindreu fins a un 30% de descompte!

Barcelona compta amb 5 km de platges que ofereixen tots els serveis i equipaments necessaris per gaudir d'una magnífica estada, sense sortir de la cosmopolita ciutat de Barcelona. Actualment, ens trobem amb les platges de: Sant Sebastià, la Barceloneta, Nova Icària, Bogatell, Mar Bella i Nova Mar Bella; formant litoral de Barcelona.

I si preferiu donar-vos un bany gaudint de les més espectaculars vistes de Barcelona, animeu-vos a pujar a la nostra terrassa i piscina, relaxeu-vos i viviu la ciutat.

COMPARTIU AQUESTA OFERTA AMB ELS VOSTRES AMICS: Si ells també reserven les seves vacances d'estiu al B-Hotel amb el codi SUMMER14 també obtindran un 30% de descompte!

Reservar

RESERVEU 3 NITS I ESTALVIEU

RESERVEU 3 NITS I ESTALVIEU

Reservar 3 o més nits al B-Hotel és la millor manera d'estalviar durant les vacances. Estalvieu-vos fins a un 15% del preu total de la reserva si reserveu 3 o més nits al B-Hotel.

Reservar

B-Romàntic

B-Romàntic

Vols sorprendre a la teva parella amb una nit inoblidable? Ho hem preparat tot perquè passeu una nit plena de sorpreses, romanticisme i fantasia només per a dos.

Començarem amb un cóctel especial al nostre nou i modern B-Bar, situat a la planta baixa de l'hotel, on podreu gaudir d'un ambient íntim i relaxat.

Més tard, podreu continuar la vetllada a l'habitació on podreu gaudir d'un ambient càlid i íntim. Allà tindreu el Kit B-Passió, creat especialment per a no dormir :)

Si voleu seguir gaudint de l'habitació i de la ciutat de Barcelona us oferirem un 15% de descompte en cada nit addicional.

Reservar

El temps a Barcelona