B-Hotel. Salons de reunió aprop Fira de Barcelona

  • English
  • Català
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Español

reserves online

Preu mínim garantitzat

Web Oficial

Grups & Salons

Promocions

Descarregueu-vos la nostra Fitxa Tècnica:

Grups

L'excel·lent ubicació del B-Hotel, en ple centre de Barcelona, junt a la Plaça Espanya, el converteixen en un hotel ideal tant per a aquells grups que vulguin descobrir i disfrutar la Barcelona més turística (Font Màgica de Montjuïc, el CaixaFòrum, l'Estadi Olímpic, el Palau Sant Jordi, el Poble Espanyol, el Teatre Grec o l'avinguda comercial de Sants i Creu Coberta), com per a aquells grups que estiguin a la ciutat per treball, ja que està situat junt al recinte de la Fira de Barcelona i el Palau de Congressos.

Sales de reunió

El B-Hotel ofereix una ubicació cèntrica i privilegiada, ja que està situat junt a la Plaça Espanya, a pocs minuts del recinte de Fira de Barcelona i el Palau de Congressos; de fàcil accés des de qualsevol punt de la ciutat, es troba immillorablement comunicat amb l'aeroport internacional del Prat (10 km) i l'estació de trens de Sants (1.5 km).

El nostre establiment compta amb una sala de reunions de 120m2, totalment diàfana, amb llum natural i accés a un pati privat de bambú (espai per a coffee breaks, zona de fumadors, etc.) i panelable per separar-se en dues sales de 50m2 cada una, totalment insonoritzades i amb climatització individual.

La seva versatilitat permet la celebració de múltiples formats de reunió, show-room, rodes de premsa, presentacions de producte, etc.;  oferint una capacitat màxima de 120 persones.

Els nostres salons disposen de connexió a Internet de Banda Ample – Wireless (gratuït) i tot tipus de material audiovisual sota petició.

A més a més, oferim un complert Business Center i un ampli menjador amb vistes a l'exterior, que permet l'organització de menjars per a grups de treball.

Podeu veure fotografies aquí.

Salons  Amplada (m)

 
Longitud (m)

 
Àrea (m²)
 
Llançà  4,95  9,50  50  30  60  24  21 
Bambú  4,95  9,50  50  30  60  24  21 
Llançà + Bambú   6,30  19  130  90  120  57  45  100  60 

 

Els salons tenen una alçada de 2,35 metres.

Actes Socials

El B-Hotel ofereix una ubicació cèntrica  privilegiada, junt a Plaça Espanya, de fàcil accés des de qualsevol punt de la ciutat i a dos passos de l'aeroport internacional del Prat i de l'estació de trens de Sants.

Les nostres instal·lacions constitueixen un marc inigualable per a la celebració del vostre esdeveniment més especial (casament, comunió, bateig, aniversaris, etc.) en ple centre de Barcelona.

La nostra piscina, situada a l'altell de l'hotel (8ª planta), amb espectaculars vistes sobre Plaça Espanya i Montjuïc, és el lloc perfecte per a la celebració d'aperitius i còctels.

Els nostres salons, completament diàfans, amb llum natural i accés a un pati privat de bambú, us ofereixen la possibilitat de degustar el nostre millor menú, en companyia de les seves persones més estimades.

Saló  Àrea (m²) 
Llançà  50  24  50 
Bambú  50  24  50 
Llançà + Bambú  130  57  120  100 
Terrassa  300  --  80 
B-Bar 130 -- 120 -

*La disponibilitat de la terrassa queda condicionada segons temporades, horaris i condicions metereològiques.

El temps a Barcelona