Museus a Barcelona aprop B-Hotel

  • English
  • Català
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Español

reserves online

Preu mínim garantitzat

Web Oficial

Llocs d'interès

Casa Lleó i Morera

Casa Lleó i Morera

Els experts diuen que la Casa Lleó i Morera és un Palau de la Música a escala familiar. I si el Palau és considerat com l'edifici més modernista del món per la seva exuberància decorativa, l'esplendor artístic d'aquesta casa és també inqüestionable. Ambdues obres foren construïdes pel genial arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

Construïda entre 1902 i 1906, la Casa Lleó i Morera és un exemple perfecte del modernisme català. Una visita obligada a Barcelona. Més informació a www.casalleomorera.com.

Horaris de visita: de dilluns a dissabte, consultar online les hores disponibles. Necessari reserva prèvia.

Com arribar-hi: Passeig de Gràcia, 35. Metro PASSEIG DE GRÀCIA L2, L3 i L4.

Reserveu la vostra estada al B-Hotel i obtindreu un 20% de descompte a la visita guiada de la Casa Lleó i Morera.

Museus

Museus

A prop del B-Hotel es troben els següents museus:

Fundació Miró
(Montjuïc). Obra de Josep Lluís Sert conté part de l'obra de l'artista català Joan Miró.

Museu d'Arqueologia
(Passeig de Santa Madrona, 39-41)
El MAC té restes arqueològiques trobades a Catalunya i Balears des del paleolític fins l'època visigoda.

MNAC
(Mirador del Palau, 1)
El Museu Nacional d'Art de Catalunya conté una de las majors col·leccions europees d'art romànic. A més a més, té exposats quadres de pintura gòtica, renaixentista i barroca.

CaixaFòrum
(Avda. del Marqués de Comillas, 6-8)
Centre cultural i social de la Fundació “La Caixa”.

Pavelló Mies van der Rohe
(Avda. del Marqués de Comillas, s/n)
Obra de Ludwig Mies van der Rohe, és un referent per a l'arquitectura moderna del siglo XX

Teatres

Teatres

Teatres propers al B-Hotel:

Mercat de Les Flors
Ubicat a la Plaça Margarida Xirgu 1, té una capacitat d'unes 1.064 butaques, dividides en 3 sales: Sala Maria Aurèlia Capmany (MAC), Sala Ovidi Montllor (OM) i Sala Sebastià Gasch (SG).

Barcelona Teatre Musical
Ubicat al carrer Joaquin Blume, s/n. Es va reformar al 2001 com a teatre per donar cabuda a obres musicals i de gran format.

Teatre Grec
Ubicat al Passeig de Santa Madrona 36, és la principal cita de la ciutat amb el teatre, la dansa, la música i el circ durant els mesos d'estiu.

Teatre Lliure
Ubicat a la Plaça Margarida Xirgu 1, creat per un grup de professionals vinculats al teatre independent, alternant el teatre amb la dansa i la música.

B-Music

B-Music

Barcelona és música. I a partir d'ara, podràs gaudir de la mà del B-Hotel.
Relaxa't i escolta!

  • Instal·lacions properes al B-Hotel:

Palau Sant Jordi (Passeig Olímpic, 5-7)
Dissenyat per l'arquitecte japonès Arata Isozaki amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Aquest recinte cobert i multifuncional situat al Parc de Montjuïc, té una estructura capaç d'acollir tot tipus d'esdeveniments. Capacitat màxima de 24.000 espectadors.

Sant Jordi Club
Aquesta renovada sala de concerts de mig format s'afegeix a l'oferta d'espais musicals de Barcelona. És l'antiga Sala Barcelona'92, annexa al Palau Sant Jordi.

Estadi Olímpic Lluís Companys (Av. de l'Estadi s / n)
Recordat com a seu de les cerimònies d'obertura i clausura dels Jocs Olímpics de 1992, és la millor elecció per a qualsevol tipus d'esdeveniment. Capacitat màxima de 77.000 espectadors.

Barcelona Teatre Musical - BTM (Joaquim Blume, s / n)
Antic Palau dels Esports, va ser remodelat el 2001. La seva excel·lent acústica i les seves dimensions permeten viure els espectacles musicals amb una intensitat especial.

Poble Espanyol (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13)
Des de la seva concepció el 1929, s'ha convertit en un espai únic a Barcelona. La seva configuració de petit poble ha ajudat a crear un microcosmos especial on l'art, l'oci i la cultura juguen un paper protagonista.

Sala Apolo (Nou de la Rambla 111-113)
És un dels locals nocturns més mítics de Barcelona. Amb més de 25 anys d'història, actualment funciona de manera simultània com a sala de concerts i club de ball. A més, fa un any que estrena una sala adjacent, la [2].

  • Festivals

Primavera Sound: va néixer l'any 2000 amb la intenció d'oferir propostes musicals tant d'artistes independents com de bandes amb una gran trajectòria musical. Abasta qualsevol estil o gènere musical, encara que se centra majorment en el pop, el rock i el gènere electrònic. Se celebra a partir de mitjans del mes de maig i dura tres dies. (www.primaverasound.com)

Sónar: Des de 1994 és el festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia que cada any se celebra durant tres dies del mes de juny a Barcelona. (www.sonar.es)

Festival Grec: reuneix el millor teatre, dansa, música i circ durant l'estiu a l'amfiteatre de Montjuïc a Barcelona. (http://grec.bcn.cat/)

BAM significa "Barcelona Acció Musical". Festival de música independent de les festes de la Mercè que ofereix concerts, alguns gratuïts. (http://www.bcn.es/bam)

Arenas

Arenas

ARENAS de Barcelona ha tornat a obrir les seves portes al públic aquest 2011. Amb un espai avantguardista que integra comerç, oci i cultura i que ha sabut conjugar passat i present per tornar-li a la Ciutat Comtal un dels seus edificis més emblemàtics.

Aquest conjunt, situat a l’antiga plaça de toros de Barcelona, era d’estil neomudèjar i fou construïda a l’any 1900. El seu arquitecte fou Augusto Font i Carreras, i no solament durant molt anys va representar la primera gran plaça de bous barcelonina, si no que ha estat i és un edifici emblemàtic testimoni d’importants fets històrics.

Després de molts anys d’inactivitat (des de 1977), els estudis d’arquitectura Richard Rogers Partnership i Alonso - Balaguer Arquitectos Asociados van rebre l’encàrrec de transformar l’antiga plaça de toros en un espai comercial, cultural i d’oci. El resultat: Arenas de Barcelona conjuga el respecte per l’arquitectura d’un edifici històric i singular, conservant i restaurant la façana original neomudèjar del segle XIX, amb la construcció d’un nou recinte comercial i cultural.

El nou espai té tres plantes comercials amb una oferta de botigues, serveis, tecnologia i cultura. El segon pilar, i el que converteix a Arenas de Barcelona en un espai absolutament innovador, és l’oferta lúdica i cultural que es troba situada a les tres darreres plantes.

Un punt neuràlgic que connecta la Gran Vía amb l’aeroport del Prat, i amb el port de Barcelona a través de l’avinguda Paral·lel, i situat a poca distància de l’estació de Sants, just enfront es troba la Fira de Barcelona. És un conjunt innovador que aspira a posicionar-se com un dels centres de referència de Barcelona.

Un espai comercial, cultural, i d’oci amb una gran capacitat d’atracció tant pels milions de turistes que visiten anualment la ciutat, com per als visitants de la Fira de Barcelona.

.:: Web Arenas de Barcelona ::.

B-Sports

B-Sports

La proximitat de l'hotel a la zona esportiva de Montjuïc i l'Anella Olímpica, fan del B -Hotel, l'enclavament ideal per a la pràctica o l'assistència a qualsevol esdeveniment esportiu celebrat a Montjuïc. Barcelona és esport!

Palau Sant Jordi (Pg Olímpic, 5-7)
Al centre de l'Anella Olímpica de Montjuïc va ser el cor i àrea central dels Jocs celebrats a Barcelona. El nou palau d'esports va ser concebut per l'arquitecte japonès Arata Isozaki, sent la instal·lació coberta més gran de Barcelona.
La seva estructura permet adaptar el recinte per acollir esdeveniments amb capacitat per a 17.000 espectadors.

Estadi Olímpic Lluís Companys (Av. de l'Estadi s/n)
L'Estadi Olímpic Lluís Companys va ser construït amb motiu de l'Exposició Internacional de 1929. El 1992 es va remodelar totalment per acollir els Jocs Olímpics de Barcelona. Amb un aforament total de 54.000 espectadors, la UEFA li ha atorgat la categoria de cinc estrelles.

Piscines Bernat Picornell (Av. de l'Estadi 30-38)
Ubicades a l'Anella Olímpica de Montjuïc, són un tribut al gran nedador català i fundador de la Reial Federació Espanyola de Natació, el senyor Bernat Picornell i Richier.
Les piscines Picornell consisteixen en tres piscines: una d'interior i una altra exterior, ambdues de 50 mi una de salts. Actualment les piscines són d'ús públic més d'un ampli gimnàs i una zona de saunes.

Camp Municipal de Rugbi La Foixarda (Camí de la Foixarda, 1)
Situat a Montjuïc, va ser inaugurat el 25 desembre 1921 per un partit entre el FC Barcelona i el Spartac de Praga. Actualment, és utilitzat com a camp de Rugbi, té una capacitat aproximada de 800 espectadors.

Reial Societat de Tennis Pompeia (Camí de la Foixarda, 2)
Club de Tennis fundat a principis de segle XX (1908), està situat en un enclavament natural i privilegiat, Montjuïc. Ideal per a la pràctica habitual de tennis, així com, gaudir del seu centre social.

Estadi Municipal Joan Serrahima (c/Polvorí, 5)
Inaugurat el 1969 i remodelat en 1983, està dedicat a l'esportista català, Joan Serrahima. Actualment, és la seu de l'Escola Municipal d'Atletisme.

Complex Esportiu Municipal Pau Negre - Parc Migdia (Pg Olímpic, 4)
Complex esportiu amb una pista d'atletisme a l'aire lliure.

Poliesportiu i Complex Municipal La Bascula (c/del Foc, 112)
Complex poliesportiu amb un recinte cobert on es practica: futbol sala, handbol, bàsquet i voleibol. En el camp exterior de gespa artificial s'acostuma a practicar futbol 11 & futbol 7.

Camp Municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas (c/Pierre de Coubertin, 9)
En memòria de Carlos Pérez de Rozas i Sáenz de Tejada, és un estadi de beisbol situat a Montjuïc.

Atractius Turístics

Atractius Turístics

Aprop del B-Hotel també es troba:

Fonts Màgiques de Montjuïc
Inaugurades amb motiu la Gran Exposició Universal de 1929, són obra de l'arquitecte Carles Buigas. Destaquem el seu espectacle de llum i so.

Poble Espanyol
També construït amb motiu de l'Exposició Universal del 29, és una reproducció dels edificis i racons de tota Espanya.

Parc de Joan Miró
Anomenat també Parc de l'Escorxador, per que antigament estava emplaçat a l'Escorxador Municipal de Barcelona. Al 1982 comença la construcció com parc de la mà dels arquitectes: Antoni Solanas, Màrius Quintana, Beth Galí i Andreu Arriola.
Destaquem l'escultura de Joan Miró, Dona i ocell. Fou inaugurada en 1983 sense la presència de Miró degut al seu delicat estat de salut. Al peu d'un gran llac artificial, l'escultura amb 22 metres d'altura, representa una forma femenina amb barret i damunt l'imatge d'un ocell.

Jardí Botànic
Considerada com una de les reserves naturals de Barcelona, s'encarrega de preservar coleccions de plantes mediterrànies del món. Fou dissenyat al 1930 sobre les antigues canteres de Montjuïc.

Telefèric de Montjuïc
Inaugurat el 1965, uneix l'estació del funicular que puja des del Paral·lel, Torre de Sant Sebastià (Barceloneta) amb el Mirador de Montjuïc; oferint increïbles vistes de Barcelona.

Castell de Montjuïc
Una antiga fortalesa situada a la muntanya de Montjuïc, que fins fa poc era el Museu Militar de Barcelona. En el futur, acollirà el Centre de la Pau.

Mirador de Montjuïc
Joan Manuel Serrat a la seva cançó “Mediterrani” fa referència a les seves vistes i a aquest lloc; amb vistes al mar, a l'aeroport, al cementeri de Montjuïc, a tot el Baix Llobregat, a la zona olímpica, especialment del Palau Sant Jordi, i de la resta de la ciutat per la zona més visible des d'aquest angle de la muntanya: Sarrià, Pedralbes, Les Corts, Sants.

El temps a Barcelona