Museus a Barcelona aprop B-Hotel

  • English
  • Català
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Español

reserves online

Preu mínim garantitzat

Web Oficial

Llocs d'interès

B-Sports

La proximitat de l'hotel a la zona esportiva de Montjuïc i l'Anella Olímpica, fan del B -Hotel, l'enclavament ideal per a la pràctica o l'assistència a qualsevol esdeveniment esportiu celebrat a Montjuïc. Barcelona és esport!

Palau Sant Jordi (Pg Olímpic, 5-7)
Al centre de l'Anella Olímpica de Montjuïc va ser el cor i àrea central dels Jocs celebrats a Barcelona. El nou palau d'esports va ser concebut per l'arquitecte japonès Arata Isozaki, sent la instal·lació coberta més gran de Barcelona.
La seva estructura permet adaptar el recinte per acollir esdeveniments amb capacitat per a 17.000 espectadors.

Estadi Olímpic Lluís Companys (Av. de l'Estadi s/n)
L'Estadi Olímpic Lluís Companys va ser construït amb motiu de l'Exposició Internacional de 1929. El 1992 es va remodelar totalment per acollir els Jocs Olímpics de Barcelona. Amb un aforament total de 54.000 espectadors, la UEFA li ha atorgat la categoria de cinc estrelles.

Piscines Bernat Picornell (Av. de l'Estadi 30-38)
Ubicades a l'Anella Olímpica de Montjuïc, són un tribut al gran nedador català i fundador de la Reial Federació Espanyola de Natació, el senyor Bernat Picornell i Richier.
Les piscines Picornell consisteixen en tres piscines: una d'interior i una altra exterior, ambdues de 50 mi una de salts. Actualment les piscines són d'ús públic més d'un ampli gimnàs i una zona de saunes.

Camp Municipal de Rugbi La Foixarda (Camí de la Foixarda, 1)
Situat a Montjuïc, va ser inaugurat el 25 desembre 1921 per un partit entre el FC Barcelona i el Spartac de Praga. Actualment, és utilitzat com a camp de Rugbi, té una capacitat aproximada de 800 espectadors.

Reial Societat de Tennis Pompeia (Camí de la Foixarda, 2)
Club de Tennis fundat a principis de segle XX (1908), està situat en un enclavament natural i privilegiat, Montjuïc. Ideal per a la pràctica habitual de tennis, així com, gaudir del seu centre social.

Estadi Municipal Joan Serrahima (c/Polvorí, 5)
Inaugurat el 1969 i remodelat en 1983, està dedicat a l'esportista català, Joan Serrahima. Actualment, és la seu de l'Escola Municipal d'Atletisme.

Complex Esportiu Municipal Pau Negre - Parc Migdia (Pg Olímpic, 4)
Complex esportiu amb una pista d'atletisme a l'aire lliure.

Poliesportiu i Complex Municipal La Bascula (c/del Foc, 112)
Complex poliesportiu amb un recinte cobert on es practica: futbol sala, handbol, bàsquet i voleibol. En el camp exterior de gespa artificial s'acostuma a practicar futbol 11 & futbol 7.

Camp Municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas (c/Pierre de Coubertin, 9)
En memòria de Carlos Pérez de Rozas i Sáenz de Tejada, és un estadi de beisbol situat a Montjuïc.

El temps a Barcelona