Museus a Barcelona aprop B-Hotel

  • English
  • Català
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Español

reserves online

Preu mínim garantitzat

Web Oficial

Llocs d'interès

B-Music

Barcelona és música. I a partir d'ara, podràs gaudir de la mà del B-Hotel.
Relaxa't i escolta!

  • Instal·lacions properes al B-Hotel:

Palau Sant Jordi (Passeig Olímpic, 5-7)
Dissenyat per l'arquitecte japonès Arata Isozaki amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Aquest recinte cobert i multifuncional situat al Parc de Montjuïc, té una estructura capaç d'acollir tot tipus d'esdeveniments. Capacitat màxima de 24.000 espectadors.

Sant Jordi Club
Aquesta renovada sala de concerts de mig format s'afegeix a l'oferta d'espais musicals de Barcelona. És l'antiga Sala Barcelona'92, annexa al Palau Sant Jordi.

Estadi Olímpic Lluís Companys (Av. de l'Estadi s / n)
Recordat com a seu de les cerimònies d'obertura i clausura dels Jocs Olímpics de 1992, és la millor elecció per a qualsevol tipus d'esdeveniment. Capacitat màxima de 77.000 espectadors.

Barcelona Teatre Musical - BTM (Joaquim Blume, s / n)
Antic Palau dels Esports, va ser remodelat el 2001. La seva excel·lent acústica i les seves dimensions permeten viure els espectacles musicals amb una intensitat especial.

Poble Espanyol (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13)
Des de la seva concepció el 1929, s'ha convertit en un espai únic a Barcelona. La seva configuració de petit poble ha ajudat a crear un microcosmos especial on l'art, l'oci i la cultura juguen un paper protagonista.

Sala Apolo (Nou de la Rambla 111-113)
És un dels locals nocturns més mítics de Barcelona. Amb més de 25 anys d'història, actualment funciona de manera simultània com a sala de concerts i club de ball. A més, fa un any que estrena una sala adjacent, la [2].

  • Festivals

Primavera Sound: va néixer l'any 2000 amb la intenció d'oferir propostes musicals tant d'artistes independents com de bandes amb una gran trajectòria musical. Abasta qualsevol estil o gènere musical, encara que se centra majorment en el pop, el rock i el gènere electrònic. Se celebra a partir de mitjans del mes de maig i dura tres dies. (www.primaverasound.com)

Sónar: Des de 1994 és el festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia que cada any se celebra durant tres dies del mes de juny a Barcelona. (www.sonar.es)

Festival Grec: reuneix el millor teatre, dansa, música i circ durant l'estiu a l'amfiteatre de Montjuïc a Barcelona. (http://grec.bcn.cat/)

BAM significa "Barcelona Acció Musical". Festival de música independent de les festes de la Mercè que ofereix concerts, alguns gratuïts. (http://www.bcn.es/bam)

El temps a Barcelona