Museus a Barcelona aprop B-Hotel

  • English
  • Català
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Español

reserves online

Preu mínim garantitzat

Web Oficial

Llocs d'interès

Atractius Turístics

Aprop del B-Hotel també es troba:

Fonts Màgiques de Montjuïc
Inaugurades amb motiu la Gran Exposició Universal de 1929, són obra de l'arquitecte Carles Buigas. Destaquem el seu espectacle de llum i so.

Poble Espanyol
També construït amb motiu de l'Exposició Universal del 29, és una reproducció dels edificis i racons de tota Espanya.

Parc de Joan Miró
Anomenat també Parc de l'Escorxador, per que antigament estava emplaçat a l'Escorxador Municipal de Barcelona. Al 1982 comença la construcció com parc de la mà dels arquitectes: Antoni Solanas, Màrius Quintana, Beth Galí i Andreu Arriola.
Destaquem l'escultura de Joan Miró, Dona i ocell. Fou inaugurada en 1983 sense la presència de Miró degut al seu delicat estat de salut. Al peu d'un gran llac artificial, l'escultura amb 22 metres d'altura, representa una forma femenina amb barret i damunt l'imatge d'un ocell.

Jardí Botànic
Considerada com una de les reserves naturals de Barcelona, s'encarrega de preservar coleccions de plantes mediterrànies del món. Fou dissenyat al 1930 sobre les antigues canteres de Montjuïc.

Telefèric de Montjuïc
Inaugurat el 1965, uneix l'estació del funicular que puja des del Paral·lel, Torre de Sant Sebastià (Barceloneta) amb el Mirador de Montjuïc; oferint increïbles vistes de Barcelona.

Castell de Montjuïc
Una antiga fortalesa situada a la muntanya de Montjuïc, que fins fa poc era el Museu Militar de Barcelona. En el futur, acollirà el Centre de la Pau.

Mirador de Montjuïc
Joan Manuel Serrat a la seva cançó “Mediterrani” fa referència a les seves vistes i a aquest lloc; amb vistes al mar, a l'aeroport, al cementeri de Montjuïc, a tot el Baix Llobregat, a la zona olímpica, especialment del Palau Sant Jordi, i de la resta de la ciutat per la zona més visible des d'aquest angle de la muntanya: Sarrià, Pedralbes, Les Corts, Sants.

El temps a Barcelona