Museus a Barcelona aprop B-Hotel

  • English
  • Català
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Español

reserves online

Preu mínim garantitzat

Web Oficial

Llocs d'interès

Arenas

ARENAS de Barcelona ha tornat a obrir les seves portes al públic aquest 2011. Amb un espai avantguardista que integra comerç, oci i cultura i que ha sabut conjugar passat i present per tornar-li a la Ciutat Comtal un dels seus edificis més emblemàtics.

Aquest conjunt, situat a l’antiga plaça de toros de Barcelona, era d’estil neomudèjar i fou construïda a l’any 1900. El seu arquitecte fou Augusto Font i Carreras, i no solament durant molt anys va representar la primera gran plaça de bous barcelonina, si no que ha estat i és un edifici emblemàtic testimoni d’importants fets històrics.

Després de molts anys d’inactivitat (des de 1977), els estudis d’arquitectura Richard Rogers Partnership i Alonso - Balaguer Arquitectos Asociados van rebre l’encàrrec de transformar l’antiga plaça de toros en un espai comercial, cultural i d’oci. El resultat: Arenas de Barcelona conjuga el respecte per l’arquitectura d’un edifici històric i singular, conservant i restaurant la façana original neomudèjar del segle XIX, amb la construcció d’un nou recinte comercial i cultural.

El nou espai té tres plantes comercials amb una oferta de botigues, serveis, tecnologia i cultura. El segon pilar, i el que converteix a Arenas de Barcelona en un espai absolutament innovador, és l’oferta lúdica i cultural que es troba situada a les tres darreres plantes.

Un punt neuràlgic que connecta la Gran Vía amb l’aeroport del Prat, i amb el port de Barcelona a través de l’avinguda Paral·lel, i situat a poca distància de l’estació de Sants, just enfront es troba la Fira de Barcelona. És un conjunt innovador que aspira a posicionar-se com un dels centres de referència de Barcelona.

Un espai comercial, cultural, i d’oci amb una gran capacitat d’atracció tant pels milions de turistes que visiten anualment la ciutat, com per als visitants de la Fira de Barcelona.

.:: Web Arenas de Barcelona ::.

El temps a Barcelona